Политика за защита на личните данни - GDPR

Би Ем Дизайн ООД уважава неприкосновеността на личния Ви живот и гарантираме защитата на личните Ви данни!

Събиране и обработка на лични данни на потребителите

В електронния магазин на  Максмебел потребителите, с цел закупуване на продукти правят регистрация и попълват лична информация в регистрационната форма. Така те се разделят на регистрирани потребители и нерегистрирани потребители (гости).

Съобразно ЗЗЛД, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от  maxmebel.eu да бъде закрит техният потребителски профил.Тази информация е под закрила на закона за защита на личните данни. Би Ем Дизайн ООД използва личната информация само и единственно с цел осъществяване на поръчка. Ние приемаме изпратената от вас информация като използваме данните за изпълнение на вашата заявка

Личните данни са информация, която служи за Вашата идентификация в Максмебел т.е. име, телефонен номер, електронен или пощенски адрес.

Maxmebel.eu не събира лични данни от вас, освен ако вие не ги предоставите в случаи, че направите поръчка към нас за даден продукт

С предоставянето на личните си данни при регистрация в онлайн магазина, вие се съгласявате да получавате съобщения по e-mail относно текущи търговски предложения, промоции, новини и организирането на събития и кампании с маркетингова цел.

Използване и съхраняване на личните данни

Maxmebel.eu ще използва личните ви данни единствено за обща комуникация с вас при необходимост. Maxmebel.eu няма да продава вашите лични данни на трети страни, нито ще ги търгува някъде другаде.
Служителите на Maxmebel.eu са длъжни да опазват поверителността на вашите данни и да спазват споразумение за разкриване на поверителна информация.

Свобода на избора

Веднъж регистрирани, Вие имате възможност по всяко време да разглеждате и променяте информацията попълнена при регистрацията, чрез секция за лични данни в профила Ви.

Чрез регистрационната форма Mebelino.bg събира следния тип информация: 
Имена
Адрес
Имейл
Пощенски код
Телефонен номер
История на плащания
Информация за поръчките
 

Право на достъп

По всяко време имате право да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме. Можете да се свържете с нас, след което Вашите лични данни ще Ви бъдат предоставени чрез електронната поща: E-mail: maxmebel77@abv.bg