Съвети

Съвети
Полезни съвети при избор на мебели за дома и офиса

Кухня по поръчка - бюджет

Следващите редове навлизат в темата за избор на кухня по поръчка и бюджетът обвързващ такова решение! Повлияни са от въпросите на собствениците не знаещи достатъчно неща за цената на самото изпълнение, но и нещо още по-важно, определянето на бюджета за изпълнението на проекта.

MaxMebel
views: 365 read more ⟶

Общ план при избор на кухня по поръчка

Никак не е рядко хората да вземат решение за кухня по поръчка, но желанията им приличат на колебания в две крайности: неразбиране на концепцията кухня по поръчка или прекалено абсурдните и почти неизпълними решения за интериорното пространство. Затова ние от Макс Мебел вярваме, че текстове по темата биха хвърлили повече светлина и биха довели до по-ясно разбиране на самата концепция.

MaxMebel
views: 240 read more ⟶

5 причини да изберете кухня по поръчка

Всяка стая в къщата ви в крайна сметка се превръща в отражение на домашния живот, но вместо да се превърне, тя може да се проектира като такава. Тоест можете да направите кухня по поръчка и да се ползвате от страхотните предимства и преимущество на този умел ход. Ние от Макс Мебел ви предлагаме 5 причини да изберете кухня по потъчка.

MaxMebel
views: 235 read more ⟶

Как да обзаведем хола?

Холът е най-важната стая в жилището, тъй като там прекарвате най-много време заедно със семейството си. За да се чувствате уютно и приятно, ще трябва да помислите за обзавеждането, декорацията и интериора. Тапетите или боята, подовата настилка, меката мебел и аксесоарите трябва да бъдат в синхрон, създавайки красива и стилна композиция от цветове.

MaxMebel
views: 310 read more ⟶

Идеи за дома и съвети за обзавеждане на Вашия апартамент

Винаги когато има малки пространства изкача въпроса къде да се поставят поредната книга, списание или вещ. Всичко е толкова тясно не може да си вземеш въздух. Ако решиш да правиш преустройство на своя дом предлагаме Ви няколко полезни съвета:

MaxMebel
views: 236 read more ⟶

Как да организираме нашето офис преместване

Пренасянето на Вашия офис може да се превърне в предизвикващо проблеми преживяване било то при преместване на дома или при замяна на работата в друг град. Съществения критерий за да се постигнем това заключение e че не разполагаме с цялостен надзор върху важните фактори при офис преместването.

MaxMebel
views: 202 read more ⟶
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)