Как да поръчам

ПОРЪЧКИ НА МЕБЕЛИ

 • Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, включително. в почивните дни и в дните на официалните празници.
 • След като получим  Вашата поръчка, наш служител обрабова данните от нея и попълва бланка-поръчка, която Ви се  изпраща на посочения от Вас  имейл за одобрение. В нея се съдържат всички детйли по заявката (срок и начини на доставка, плащане, параметрите на поръчаните продукти - цветове, дамаски, материали, разновидности и др.).  Едва след получаване на Вашето потвърждение ( и-мейл) и издаване на номер на поръчката, същата се счита за валидно направена и се преминава към нейното изпълнение.
 • При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане.
 • След като финализирате поръчката си, наш представител ще се свърже с Вас по най-бързия начин за да Ви даде необходимата информация относно  срока на доставката.
 • В случай че поръчаните от Вас стоки са в наличност, доставката може да стане по-най бързия начин с наша доставка до адрес посочен от Вас, със собствен транспорт на клиента, който взеима стоката от офиса ни в кв. Орландовци или  чрез куриерска фирма. 
 • Ако от дадения продукт няма наличност, заявката Ви ще бъде изпълнена в рамките на предвидения от страна на фирмата производител срок,за който ще бъдете своевременно уведомени.
 • Преди да извършите on-line заявка може да се свържете директно с нас на някой от посечените телефони за контакт,  на е-mail адреса ни,както и на страницата ни във фесйбук "Максмебел" които може да намерите в раздел "Контакти", за да се информирате относно наличността на продуктите и сроковете за изпълнение и доставка им

За да поръчате подуктите, направете следното:

 1. Натиснете черния бутон ПОРЪЧАЙ (вдясно от снимката на продукта), като преди това посочите желаното количество! [1]
 2.  Влезте в поребителската кошница ( горе вдясно на екрана) и натиснете върху „плащане”. [1]
 3. Ако желаете да добавите още продукти към поръчка, отидете на съответния продукт в сайта и отново натиснете черния бутон ПОРЪЧАЙ. Той се добавя в потребителската кошница към предишния продукт, който сте поръчали.
 4. След като вече сте добавили всички желани продукти, кликнете върху Плащане.
 5. Попълнете формата за поръчка, която е в няколко стъпки! Ако желаете фактура, попълнете и данните за фактура!
 6. Изпратете Вашата поръчка, като натиснете черния бутон Потвърждение на поръчката!
 7. Поръчки по телефона Не се взимат!

Моля, имайте предвид, че не всички мебели, показани на нашия сайт, са налични на склад. Можете да проверите дали желаният от Вас продукт е наличен на склад по телефон,  скайп или чрез електронната ни поща. Наличните на склад продукти се доставят в срок до 7 работни дни. Срокът на доставка на останалите мебели е различен в зависимост от срока, необходим за изработката им.

 • ЗАБ: Статусът "ПО ПОРЪЧКА" ОЗНАЧАВА ЧЕ ДАДЕНИЯТ АРТИКУЛ Е СПРЯН ОТ СЕРИЙНО ПРОИЗВОДСТВО, НО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОРЪЧАН ЗА ИЗРАБОТКА, КАТО КЛИЕНТЪТ МОЖЕ ДА СИ ИЗБЕРЕ ЦВЯТ И ДА КОРЕГИРА САМ РАЗМЕРИТЕ НА МОДУЛИТЕ.
 • Цената е 0.00 лв защото се определя от това какво точно ще се поръча и дали няма да има промени по вида на артикула
 • Статусът " ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА/ ПО ПОРЪЧКА" означава, че след изчерпавне на дадения артикул от складовата наличност на фирмата производител и слизането му от брошура (ТОП ОФЕРТА), артукълът може да се поръча като се променя спесификата и цената. Тя се определя на базата на цвят и размери на артикула 

[1] .Това не важи за поръчката на мебели от раздел „Мебели по индивидуален проект” тъй като при тях няма наличности и няма цена.