Как да поръчам

ПОРЪЧКИ НА МЕБЕЛИ

 • Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, включително. в почивните дни и в дните на официалните празници.
 • След като получим  Вашата поръчка, наш служител обрабова данните от нея и попълва бланка-поръчка, която Ви се  изпраща на посочения от Вас  имейл за одобрение. В нея се съдържат всички детйли по заявката (срок и начини на доставка, плащане, параметрите на поръчаните продукти - цветове, дамаски, материали, разновидности и др.).  Едва след получаване на Вашето потвърждение ( и-мейл) и издаване на номер на поръчката, същата се счита за валидно направена и се преминава към нейното изпълнение.
 • При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане.
 • След като финализирате поръчката си, наш представител ще се свърже с Вас по най-бързия начин за да Ви даде необходимата информация относно  срока на доставката.
 • В случай че поръчаните от Вас стоки са в наличност, доставката може да стане по-най бързия начин с наша доставка до адрес посочен от Вас, със собствен транспорт на клиента, който взеима стоката от офиса ни в кв. Орландовци или  чрез куриерска фирма. 
 • Ако от дадения продукт няма наличност, заявката Ви ще бъде изпълнена в рамките на предвидения от страна на фирмата производител срок,за който ще бъдете своевременно уведомени.
 • Преди да извършите on-line заявка може да се свържете директно с нас на някой от посечените телефони за контакт,  на е-mail адреса ни,както и на страницата ни във фесйбук "Максмебел" които може да намерите в раздел "Контакти", за да се информирате относно наличността на продуктите и сроковете за изпълнение и доставка им

За да поръчате подуктите, направете следното:

 1. Натиснете черния бутон ПОРЪЧАЙ (вдясно от снимката на продукта), като преди това посочите желаното количество! [1]
 2.  Влезте в поребителската кошница ( горе вдясно на екрана) и натиснете върху „плащане”. [1]
 3. Ако желаете да добавите още продукти към поръчка, отидете на съответния продукт в сайта и отново натиснете черния бутон ПОРЪЧАЙ. Той се добавя в потребителската кошница към предишния продукт, който сте поръчали.
 4. След като вече сте добавили всички желани продукти, кликнете върху Плащане.
 5. Попълнете формата за поръчка, която е в няколко стъпки! Ако желаете фактура, попълнете и данните за фактура!
 6. Изпратете Вашата поръчка, като натиснете черния бутон Потвърждение на поръчката!
 7. Поръчки се приемат и по телефона

Моля, имайте предвид, че не всички мебели, показани на нашия сайт, са налични на склад. Можете да проверите дали желаният от Вас продукт е наличен на склад по телефон,  скайп или чрез електронната ни поща. Наличните на склад продукти се доставят в срок до 7 работни дни. Срокът на доставка на останалите мебели е различен в зависимост от срока, необходим за изработката им.

 • ЗАБ: Статусът "ПО ПОРЪЧКА" ОЗНАЧАВА ЧЕ ДАДЕНИЯТ АРТИКУЛ Е СПРЯН ОТ СЕРИЙНО ПРОИЗВОДСТВО, НО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОРЪЧАН ЗА ИЗРАБОТКА, КАТО КЛИЕНТЪТ МОЖЕ ДА СИ ИЗБЕРЕ ЦВЯТ И ДА КОРЕГИРА САМ РАЗМЕРИТЕ НА МОДУЛИТЕ.
 • Цената е 0.00 лв защото се определя от това какво точно ще се поръча и дали няма да има промени по вида на артикула
 • Статусът " ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА/ ПО ПОРЪЧКА" означава, че след изчерпавне на дадения артикул от складовата наличност на фирмата производител и слизането му от брошура (ТОП ОФЕРТА), артукълът може да се поръча като се променя спесификата и цената. Тя се определя на базата на цвят и размери на артикула 

[1] .Това не важи за поръчката на мебели от раздел „Мебели по индивидуален проект” тъй като при тях няма наличности и няма цена.