За нас

"Макс Мебел" е създадена през 2011 г.  Основната ни дейност е свързана с предлагането на нашите клиентите  на  разнообразен пакет от услуги в областта на мебелното производство и мебелното обзавеждане на дома и офиса и хотела, с цел решаването и задоволяването на Вашите нужди, желания и потребности, изработвайки по Ваш проект и  размери стандартни и нестандартни мебели (както от ПДЧ, така и от МДФ ) за дома – дневни, спални, детски стаи, кухни, мебели за антре, мебели за обзавеждане на офиса и хотели. Благодарение на сътрудничеството ни с нашите партньори, фирмата предлага корпусни мебели от ПДЧ  и  МДФ, канапета, холни гарнитури, тапицирани мебели, в, матраци,  и др. 

              Основният приоритет на "Макс Мебел" е обединен около идеята за компетентно консултиране, осъществяване на качествено, експедитивно и професионално обслужване на нашите клиенти. Компанията винаги се стреми да удовлетворява изискванията на клиентите чрез предлагане на продукти с високо качество, функционалност и добър дизайн на конкурентни цени.

Mотивирани от високите изисквания на клиентите ни, подобряваме, усъвършенстваме и постоянно търсим идеалните пропорции и форми на мебелите, които изработваме, с основна задача да открием съвършенните формули за ергономичност и комфорт. Добрият дизайн и качество на предлаганите продукти и фирмената политика за коректно сътрудничество с нашите партньори и  клиенти  изграждат присъствието ни на пазара и създава предпоставки за включване на нови артикули- главно корпусна и мека мебел свързани с обзавеждането и интериора на дома, офиса, хотела.

Разполагаме с висококвалифициран, изключително мотивиран екип от професионалисти, с дългогодишен опит и познания в своята сфера на работа.

Покупката на стоки включва транспорт и качествен монтаж на достъпни цени.
За комплексно обзавеждане на помещения (кухни, дневни, спални, антрета) фирмата предлага търговски отстъпки. При всяка следваща среща с клиент, реализирал съвместно с нас интериорен проект ползва допълнителни преференции и отстъпки

 

За нас е истинска привилегия да сме Ваш  партньор